Programació TV3

Dimarts, 23 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
08.50
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 310'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Arròs amb safrà
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Després de fer l'amor amb la Gemma, el Fèlix se sent com un traïdor. Acorden no dir res a la Sílvia, però ja se sap quant duren alguns secrets. Per la seva banda, la Cati ha aconseguit la feina de relacions públiques. Cobrarà més del que cobrava el Quim. Ell li demana que intenti col·locar-lo a l'empresa, però ella li diu que ara no és el moment. I ell no accepta aquest no. El Miquel, paral·lelament, no es treu la Mari Carmen de sobre. La Noe li diu que ja l'hi està bé, per donar-li corda amb el negoci. El Miquel ha de trobar-hi una solució. Mentrestant, la Sílvia intenta parlar amb la Cristina, però l'Abel no li ho permet. I la Cristina té un pla per separar l'Ivan i la Sílvia.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou Palau de la Música. Resurrecció
Documentals
Durada: 65'
23.00
Sense ficció: Marley
Obra definitiva sobre una de les icones del segle XX més apreciades internacionalment, Bob Marley. La seva música i el seu missatge d'amor i redempció són coneguts a tot el món, i la seva història ha estat per fi portada a la pantalla en aquesta obra definitiva de l'elogiat i talentós Kevin Macdonald. L'atractiu universal de Bob Marley, el seu impacte en la història de la música i el seu paper com a profeta social i polític, alhora que únic, continua sense poder ser comparat. La seva música i el seu missatge transcendeixen la cultura, el llenguatge i el credo.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
David Pastor & Smothtime. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Biel & Randy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Marc Ayza. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'