Programació TV3

Dimecres, 24 abril de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Avui s'entrevista l'advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva al judici del procés, Andreu Van den Eynde. A la tertúlia s'analitza l'actualitat amb una atenció especial a com els debats estan marcant la campanya electoral i a les declaracions d'aquest dimarts i dimecres al Tribunal Suprem. També es parla dels dos últims casos de violència contra les dones a Catalunya: l'assassinat d'una dona a Sant Cristòfol les Fonts i la brutal violació a les Drassanes de Barcelona. El programa acaba amb una entrevista a la ballarina i coreògrafa Sara Baras, que parla de Sombras, l'espectacle que arriba dijous al Teatre Tívoli de Barcelona.
Altres
Durada: 240'
12.00
12-14
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pastís de truita gratinat
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
Donen l'alta al Valentí, però no vol tornar a casa i enfrontar-se al càncer tot sol. L'Andreu, molt professional, intenta calmar-lo i, fins i tot, li dona el seu número de telèfon per si necessita ajuda o consells. I la Charo el renya. Més tard, la Marta es desmunta davant de l'Ismael i li confessa que és una mala persona. El nen ha de consolar la tieta fins que arriba el Litus, esverat perquè el seu fill li ho ha explicat tot. La Gemma, per la seva banda, dubta que el Miquel pugui compaginar feina i fill. Ell es mostra molt segur de sortir-se'n, però no se'n surt. Necessita un pla B. Mentrestant, la Sílvia se sent molt insegura davant de la imminència del bolo i acaba empescant-se una excusa per no fer-lo.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
E-19: Eleccions generals. El debat
Debat de les eleccions al Congrés dels Diputats del diumenge 28 d'abril amb els candidats de les formacions amb representació en aquesta cambra. Hi participen Jaume Asens, d'En Comú Podem; Gabriel Rufián, d'Esquerra Republicana; Laura Borràs, de Junts per Catalunya; Meritxell Batet, del Partit dels Socialistes de Catalunya; Cayetana Álvarez de Toledo, del Partit Popular, i Inés Arrimadas, de Ciutadans. El programa té un format obert, de manera que qualsevol dels participants pot sotmetre a discussió el tema que cregui oportú quan s'incorpori en el debat, rebatent les intervencions dels altres. A més, es cronometren les intervencions de cada candidat perquè sigui conscient de la gestió del seu temps i perquè cadascú acabi parlant la mateixa estona.
Altres
Durada: 140'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 45'
02.35
Ritmes a l'aula
Catroi Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.05
Cava de blues
The Paparellos. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
03.50
Fusió i swing a l'estudi
Andreu Zaragoza Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.35
Jazz a l'estudi
Barcelona Bluegrass Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'