Programació TV3

Dilluns, 22 abril de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Els Estats Units en color
Inclou Els titans de la indústria i La reialesa nord-americana: La fascinació que senten els nord-americans pels rics i famosos va començar a principis del segle XX amb l'aparició de les primeres pel·lícules i noticiaris. El magnat del petroli Rockefeller va saber aprofitar la força de les imatges per transformar radicalment la seva imatge d'empresari sense escrúpols a la de filantrop.
Documentals
Durada: 100'
12.10
Per les teulades de les ciutats
Inclou París i Barcelona: Des de fa un temps, Barcelona ha anat rehabilitant en fases successives els seus terrats típicament mediterranis. Un patrimoni arquitectònic amb una història indestriable de l'evolució social i urbana de la ciutat. Espais de vida social des de sempre, els terrats de Barcelona van retrobant de mica en mica els seus colors més bonics.
Documentals
Durada: 110'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Assassinats a Mauçana
La fiscal adjunta Elisabeth Richar i el comandant Paul Jansac estan investigant l'assassinat de Caroline Autiero, esposa del propietari d'un vell molí.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Pel·lícula: El secret de la nit
El Rafael acaba de sortir de la presó després que, 15 anys enrere, va ser acusat de matar la seva xicota, la Pauline. La Lisa, germana de la víctima, reprèn la investigació, perquè potser el Rafael és innocent.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Pel·lícula: La mort a l'ànima
Marc Lagnier, un pare de família de Valmont, truca a la policia i s'acusa d'haver mort d'un tret l'Alex, el seu fill adolescent. El fet causa un gran escàndol a la localitat, perquè es tracta d'una família benestant i molt coneguda. Tristan Delmas, un jove advocat ambiciós, està decidit a ocupar-se de la defensa del Lagnier perquè tothom considera el fet com a inexplicable i hi ha coincidència a afirmar que la relació entre pare i fill era immillorable. El jove advocat vol esbrinar què va passar realment, i encara amb més motiu quan entra en escena la germana del noi mort, que havia estat un antic amor del Tristan.
Pel·lícules
Durada: 110'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Pel·lícula: Cançó per a tu
Barcelona, 1965. La Laia estudia dret a la Universitat de Barcelona. Treballa als matins a la biblioteca de la universitat per pagar-se els estudis i compon cançons durant el temps lliure. A més, la Laia acaba de començar a sortir amb l'Ignasi, estudiant de matins compromès amb la lluita clandestina contra el franquisme. El problema és que no suporta el millor amic de l'Ignasi, el David, un nen superficial de casa bona. Però el David no és qui sembla.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.20
Pel·lícula: El nom
El Vicenç està a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb el Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen l'Anna, la parella del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta sense perdre mai el sentit de l'humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocabadats.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.00
Quan arribin els marcians
Premis literaris, bibliofília i David Fernàndez i Lyona
Els premis literaris, l'amor pels llibres i David Fernàndez i Lyona, autors de La revolta de Santa Jordina, són els protagonistes d'un nou capítol dedicat a Sant Jordi.
Altres
Durada: 40'
01.40
Gran reserva
Xou
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 65'
02.45
Ritmes a l'aula
Sergio Belloso and Friends. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
Martini Surfers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.00
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura, Teràpia de Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.45
Jazz a l'estudi
Andreu Martínez Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.45
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 5'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'