Franja La 1

Divendres, 30 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Bacalao con sus callos y boletus
El Peña i la Tamara reben la visita del xef Ramón Freixa, que cuina els seus famosos canelons de rostit de tres carns. A més, en el programa es cuina bacallà amb els seus calls i bolets, i broqueta de patata.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
Huesos de Santo, panellets y calabazas
L'espai es dedica avui als clàssics dolços de Tots Sants i a les carabasses, protagonistes de la festa de Halloween. A més, es cuina amb Luis Veira, xef amb Estrella Michelín. I també es compta amb José Sacristán, Virginia Troconis, Shaila Dúrcal, Micky Irisarri i Juanjo Gil.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Elías involucra el Jorge en el seu pla per poder contactar amb l'Eusebio Roca i intentar desentranyar el misteri de la mort de l'Ágata. Lorena, per la seva banda, necessita enviar diners a Alemanya i és la Gloria la que els hi proporciona. A més, la Lorena li explica el que va passar allà i s'assegura l'amistat de totes dues. Mentrestant, la Gloria vol que el Fernando li comuniqui a l'Elías que és persona non grata en el mercat. Paral·lelament, l'Alberto aconsegueix que la seva mare hagi de deixar la casa de la Rosa, però al final el pla s'espatlla. Més tard, la Carla li explica al David que la María no sent per ell el mateix que ell per ella. Finalment, la Carmen es disculpa amb el Jorge.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
La Cuca s'adona, gràcies a la Paty i al Miguel, que el pare Ricardo ha pogut estafar-la i posa el cas en mans de la policia. L'Ángel, per part seva, comença a treballar a l'Hotel Serrano a les ordres del Joaquín. Finalment, el Carlos decideix perdonar la seva dona, la Inés, però ara és ella qui prefereix que es donin un temps.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Acacias 38
L'Aurelio agraeix l'ajuda de la Soledad per enamorar l'Anabel. La criada li deixa ben clar al militar mexicà que la seva fidelitat al Marcos és inamovible. La Genoveva, per part seva, es frega les mans quan aconsegueix del Cuevas un informe sobre els drapets de Marcos a Mèxic. Mentrestant, els Palacios s'alegren quan el Ministeri confirma que el diplomàtic accidentat està viu. Però es tornen a preocupar quan descobreixen que l'Antoñito no ha tornat a Espanya al costat dels seus companys. Més tard, gràcies a la retòrica de l'Ignacio, no només la Bellita justifica que sortís de festa, sinó que esbronca el José per haver espiat el seu nebot. La Rosina, al seu torn, es queixa amb les seves amigues de la manca de detalls romàntics del seu Liberto. Posteriorment, l'Anabel revela a la Soledad que sap que el Marcos és el seu amant. En confiança la criada li reconeix que a vegades dubta de les intencions del seu pare.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: Conspiración
Segons Jerry Fletcher, un taxista excèntric de Nova York, el món es regeix per conspiracions a gran escala, i aquest és el principal tema de conversa amb els seus clients, als quals posa al corrent de tot tipus de trames que dominen el món.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.15
Donde viajan dos
Ibiza
El programa visita Eivissa perquè Jesús Vidal i El Langui siguin nomenats ambaixadors de l'illa. Per arribar a Eivissa, viatgen a bord d'un iot de luxe, pilotat per Fonsi Nieto, i practiquen flyboard. En prendre terra a l'illa, es retroben amb Pablo Pinera, company de Donde comen dos, que se suma a la missió. Més tard, per mimetitzar-se amb l'estil hippie, visiten el mercat ambulant de Las Dalias. Allà es topen amb Pocholo i reben consells d'estilisme de Palomo Spain, Nieves Álvarez i Juan Avellaneda. A continuació, es troben amb Paula Vázquez, que els porta a conèixer una família hippie actual: la World Family Spain. Posteriorment assisteixen a una classe de judo inclusiu i reflexionen amb el psicòleg i escriptor Rafael Santandreu sobre acceptar-se un mateix. A més, circumnaveguen el penyal d'Es Verdá en caiac amb el piragüista Adrián Castaño. Finalment, són condecorats ambaixadors inclusius d'Eivissa i ho celebren amb tota mena de luxes amb el discjòquei Wally López.
Altres
Durada: 55'
01.10
Donde comen dos
Guipúzcoa
El Langui i el Pablo visiten el reconegut cuiner Martín Berasategui a Euskadi i mengen amb l'actor Karra Elejalde. Allà intenten ser els bascos perfectes, per la qual cosa practiquen pilota i esports rurals, com aixecament de pedres, en companyia del presentador Julián Iantzi.
Altres
Durada: 50'
02.00
Hospital Valle Norte
Viernes noche
Durant un divendres a la nit, a les Urgències de l'HVN s'amunteguen en molt poc temps tants casos que faran falta més metges fins i tot que els que estaven de guàrdia. Un vigilant de seguretat que gairebé mor després d'accidentar-se en un jaciment arqueològic, una gamer a punt de perdre la seva capacitat més preuada, la caiguda d'un home alcoholitzat que emmascara alguna cosa més que la seva addicció i fins i tot una baralla al pub The Lion, propietat del cirurgià Jon Mercero, en la qual es veu implicada l'Alba, la filla de la Paula, són els casos que provoquen que en aquesta nit de divendres no hi hagi descans per a ningú al Valle Norte.
Sèries
Durada: 75'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'