Franja TV3

Diumenge, 1 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Signes dels temps
El programa accedeix a la basílica de la Sagrada Família per saber com s'ha vist afectada per la crisi sanitària actual. L'espai s'acosta també a la figura d'Antoni Gaudí i mostra imatges espectaculars del temple. A més, la Montserrat Esteve entrevista en Josep Maria Turull, rector de la parròquia, i en Jordi Faulí, actual director i coordinador de l'equip constructor de la basílica.
Altres
Durada: 25'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Solemnitat de Tots Sants
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 85'
12.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
13.10
Polònia
Pedro Sánchez, Pere Aragonès, Alba Vergés i Meritxell Budó protagonitzen el musical Al bar, del grup Manel. Més tard, es reviuen els viatges per Oh, Espanya viatjant amb l'autobús fins a Navarra, Sevilla, Galícia i Madrid, per veure les diferents mesures anti-COVID; amb Joan Lluís Bozzo al capdavant. Posteriorment, Carmen Calvo, Pedro Sánchez i Pablo Iglesias parlen del toc de queda amb tots els eufemismes possibles. Mentrestant, Ortega Smith i Santiago Abascal visiten el papa. Finalment, el programa també descobreix el costat més moderat de Pablo Casado, encara que només sigui durant els dos minuts que dura el gag.
Altres
Durada: 40'
13.50
APM? Extra
Aquesta setmana el programa observa com està portant la Ventafocs el toc de queda. A més es tracta l'adéu de Bartomeu al Congrés, es mostra a Trump ballant, es fa un homenatge als Gremlins i es presenta a un convidat molt especial.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Tardor a Nova York
Will Keane és el propietari d'un dels restaurants més famosos i prestigiosos de Nova York. El seu carisma i seguretat el converteixen en un imant per a les dones, amb les quals es relaciona sense comprometre's. Quan coneix la jove Charlotte Fielding, la seua passió per la vida l'encisa immediatament. Charlotte és una xica independent i vital que polvoritza els prejudicis de Will sobre l'amor i la vida. Sabedora que ha de viure la vida al màxim, Charlotte mostra a Will una impressionant capacitat d'estimar i li proporciona una visió que va més enllà de la seua edat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: En cas de dubte, l'amor
La Megan és una novícia del convent de Santa Caterina, molt guapa, desperta i enèrgica. Amb altres germanes, s'ocupa dels nens orfes que hi viuen amb gran il·lusió, fins que un dia arriba la notícia que el propietari del terreny, l'empresari Sean Hastings, es nega a renovar-los el contracte d'arrendament. Ni la mare superiora ni el bisbe l'han pogut fer canviar d'opinió. Decidida, la Megan demana permís per anar personalment a parlar-hi, convençuda que aconseguirà fer-lo entrar en raó.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Persona infiltrada
Mag Lari-Família Roca Codina
El Mag Lari és el famós convidat d'aquest episodi. L'il·lusionista concursa amb una família del barri de Poblenou de Barcelona amb moltes influències orientals. La família intenta que el Mag Lari no els vegi el truc i el despisten amb proves de polígraf i sessions de cuina oriental. Al final, 5.000 euros de premi per a qui tingui més encert.
Altres
Durada: 55'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Sense justícia no hi haurà pau: La dramàtica mort de George Floyd a mans de la policia ha provocat dolor i ràbia als Estats Units i a tot el món. El que ja s'ha qualificat d'assassinat d'aquest ciutadà afroamericà a Minneapolis, Minnesota, el 25 de maig passat, ha fet sortir a la llum el racisme, la violència i les desigualtats que persisteixen a la societat nord-americana. Els nivells de desigualtat pel color de la pell que hi ha en aquesta ciutat estan entre els pitjors dels Estats Units i el nom de George Floyd s'afegeix a la llarga llista d'afroamericans que han mort per la violència policial. Es diu que aquí, els ciutadans afroamericans tenen tres vegades més probabilitats de ser aturats de llarga durada que els blancs i onze vegades més possibilitats d'acabar a la presó. Els primers dies després de la mort de Floyd, milers de manifestants van sortir al carrer per protestar i van tallar carrers. La policia va respondre violentament, disparant bales de goma i gasos lacrimògens per fer retrocedir una multitud que només reclamava justícia i mostrava la seva indignació per un racisme policial que no canvia, tot i les morts que els seus actes han causat. Davant les creixents protestes a tot el país, els batlles i els governadors van fer un desplegament enorme de les forces de l'ordre per ofegar la violència, però els policies responsables de la mort de Floyd seguien en llibertat.
Altres
Durada: 40'
22.45
Els meus fills
Antonio Pampliega: quan et segresten el fill
En aquest capítol Gemma Nierga es desplaça a Madrid per parlar amb la Mar i el Gregorio, pares del fotoperiodista Antonio Pampliega, un reporter de guerra que va estar segrestat durant 299 dies per milicians d'Al-Qaeda a Síria. Amb ells es parla de les seves pors durant el segrest i de com viuen que el seu fill no hagi abandonat la professió i segueixi viatjant a zones en conflicte.
Documentals
Durada: 45'
23.30
La comunitat
El talent
El talent no es limita a una capacitat innata. Cal esforç, dedicació, determinació i molt de treball per desenvolupar el talent. En el primer programa de La Comunitat, es parla dels diferents tipus de talents, de creativitat, ciència, educació, i sobretot de l'esforç i el treball. Segons un estudi de la Universitat d'Stanton, el 80% de la població no sap quin és el seu talent, i descobrir-ho pot suposar un canvi a la vida. A més, es parla amb experts, testimonis i personalitats conegudes sobre com descobrir el talent, fer-lo créixer i potenciar-lo al màxim. S'explora la suma de talents, que es tradueix en la creació col·lectiva. La interacció entre talents molt diferents produeix obres sorprenents i permet arribar més lluny, amb resultats més eficaços, rics i complexes. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 40'
00.10
Pel·lícula: The Disaster Artist
Història de Tommy Wiseau i l'accidentat rodatge del film The Room, una pel·lícula que, malgrat la seva pobra qualitat artística, ha aconseguit convertir-se en tot un fenomen de culte als Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
04.00
Rumba a l'estudi
El cigarrito de después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'