Del somriure i la mirada

Del somriure i la mirada

Un adeu al fotoperiodista Òscar Mirón

Adrià Creus i el seu llegat pedagògic

Adrià Creus i el seu llegat pedagògic

Escric aquestes reflexions encara trasbalsada per la mort del pedagog, Adrià Creus, una notícia tan dura com inesperada. L´escola de Bordils, on l´Adrià era responsable del taller d´art, no havia...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Vilajuïga

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Dolors Mari Pastoret 76 Ripoll 27/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 76 anys. Era natural de Vilajuïga i vivia a Ripoll. Vídua de Jaume Angrill Torras i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, al monestir de Santa Maria de Ripoll.

Difunts a la zona de Vilajuïga

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Jaume Turbau Noguera, "en Met ferrer" 100 Vilabertran 26/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 100 anys. Era natural de Pedret i Marzà i vivia a Vilabertran. Vidu de Rosa Castelló Colomer i deixa un fill. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.
Maria Caturla Varó 83 Roses 26/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural del Campello i vivia a Roses. Vídua de Fèlix Comes Cervera i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Pilar Font Grau 91 Cistella 26/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 91 anys. Era natural de Navata i vivia a Cistella. Vídua de Josep Montaner Grau i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Rosario Bóveda Díaz 83 Agullana 27/05/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural d'Horcajo Medianero i vivia a Agullana. Casada amb Manuel Mateos Hidalgo i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia d'Agullana.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00