Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Arreveure, M. Carme, ens retrobarem

Amiga, mestra i exveïna del Barri Vell de Girona

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a Mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Serrallonga

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Francisca Cañizares Nieto 93 Olot 07/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 93 anys. Era natural de Montefrio i vivia a Olot. Vídua de Juan Torres Ureña i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'església de Sant Roc d'Olot.
Eleuterio Espuña Casals 84 Olot 08/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 84 anys. Era d'Olot. Casat amb Maria Crespo de San Mauro i deixa un fill. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Pere Peiris Corcoy 90 Olot 09/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era d'Olot. Casat amb María Dolores Carbonell Asperó i deixa un fill. Exèquies, demà passat, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve d'Olot.
Joan Guardiola Solé 88 Sant Joan les Fonts 07/12/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era de Sant Joan les Fonts. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Joan les Fonts.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00