Jordi Salgas Rich

Jordi Salgas Rich

Fa pocs dies va morir a Girona l’advocat Jordi Salgas Rich. Les qüestions de la pandèmia varen dificultar que amics i coneguts li poguéssim donar el comiat que mereixia.Jordi Salgas tenia el despatx...

A reveure, José Alonso Alonso

A reveure, José Alonso Alonso

Estimat Josep, sols unes ratlles dedicades a aquell nen que sempre deia com està la padrina. Tu saps bé que darrera aquesta amistat hi ha una bonica història. Ahir ho deia a les teves germanes quan...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Vicenç de Torelló

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Miquel Nogué Grabulosa 90 Canya, la (la Vall de Bianya) 20/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 90 anys. Era natural de les Planes d'Hostoles i vivia a la Canya. Vidu de Joana Puigvert Desmiquels i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.
Lluís Casas Vilà 93 Olot 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 93 anys. Era d'Olot. Vidu de Carme Casanova Pujals i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d'Olot.
Teia Juanola Coll 61 Olot 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 61 anys. Era d'Olot. Vídua de Toni Flores Martos i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.
Victòria Genescà Monros 101 Tona 20/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 101 anys. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a l'església parroquial de Sant Andreu de Tona.