Salvador Alabau Verdaguer

Salvador Alabau Verdaguer

Ens ha deixat en Salvadó Alabau, cellerenc de soca arrel i un personatge singular com no n´hi havia altre al poble.Si algún mot li esqueia era el d’altruista, tothom coneixia la seva generositat i...

Toni Ferrer Gallego

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Sant Martí de Llémena

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Montserrat Ferrer Viñolas 94 Figueres 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Sant Gregori i vivia a Figueres. Vídua de Miquel Robert Noguer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Andrés Redondo Escamilla 70 Salt 22/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 70 anys. Vivia a Salt. Casat amb Maria del Carmen Álvarez García i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.
Maria Batlle Carbó 94 Girona Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 94 anys. Vivia a Girona. Vídua de Joan Tibau Pagès i deixa dos fills. La cerimònia se celebrarà en la intimitat.
Josep Casas Virolés 86 Girona 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Vivia a Girona. Casat amb Maria Hortènsia Rueda Ruiz i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.