Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Mossèn Xavier Xutglà i Ruiz

Exvicari general de Girona i exrector d’Arenys de Mar i de Sant Salvador d’Horta

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Recordant l’avi Florenci d’El Cabrit

Avui al facebook veig una noticia s’ha mort el fundador de Cal Cabrit de Sant Esteva de Llémena en Florenci ,al moment la memòria m’ha transportat a un temps de molta feina i moltes il·lusions el...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Juan García García 48 Sant Feliu de Guíxols 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 48 anys. Era natural de Sant Gregori i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casat amb Maria Moreno Rodríguez i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, al cementiri de Sant Feliu de Guíxols.
Manuela Ramos Palacios 72 Sant Feliu de Guíxols 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 72 anys. Era natural de Granja de Torrehermosa i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Casada amb José Fuentes Torres i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
María Da Conceiçao de Souza "María la portuguesa" 88 Santa Cristina d'Aro 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 88 anys. Era natural de Moita (Portugal) i vivia a Santa Cristina d'Aro. Vídua de Maximino de Jesús Simoes i deixa una filla. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Difunts a la zona de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Montserrat Bertran Noguera 90 Santa Cristina d'Aro 19/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Era de Santa Cristina d'Aro. Casada amb Narcís Malagelada Rovira i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Cristina d'Aro.
Josep Maria Ribas Poch 85 Palamós 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Palamós. Casat amb Margarita Adroher Burgas i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.
Rosa Maruny Plana 82 Palamós 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Vivia a Palamós. Vídua de Joan Ferrer Plaja i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.
Amalia Abeledo Noguerido 98 Palafrugell 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 98 anys. Vivia a Palafrugell. Vídua de Francisco Palazón Gómez. Exèquies, demà, a 3/4 de 9 del matí, a la residència de Nostra Senyora de Montserrat de Palafrugell.
Cristina Bosch Rovira 89 Maçanet de la Selva 20/01/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Maçanet de la Selva. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a l'església parroquial de Maçanet de la Selva.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00