Paco Antequera Barbero

Paco Antequera Barbero

Històric sindicalista i militant comunista, va fundar CCOO a Blanes

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En record d’en Joan Paulí, un home bo

En obrir el diari, el 15 de febrer, hi vam trobar una necrològica, acompanyada d’un sentit escrit, sobre la pèrdua d’un home noble. Conegut promotor immobiliari, que tot i que ja estava jubilat,...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Santa Llogaia d'Àlguema

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Estrella Recio Sanz 91 Figueres 28/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Sevilla i vivia a Figueres. Vídua de Carlos Amieva Ardines i deixa un fill. Exèquies, demà, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
María Carmen del Río Campi 83 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 83 anys. Era natural de València i vivia a Llançà. Vídua i deixa quatre fills. Incineració, avui, a la 1 del migdia, al crematori de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Josep Alabau Rustollet 83 Hostalets, els (Llers) 27/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 83 anys. Era natural de Setcases i vivia als Hostalets. Casat amb Emília Clos Defís i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Joaquín Sempere Fuentes 91 Banyoles 27/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Banyoles. Vidu de Concepció Valls Galofré i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Banyoles.
Francesc Perich Armengol 86 Flaçà 27/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 86 anys. Vivia a Flaçà. Deixa una filla. Exèquies, avui, a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Cebrià de Flaçà.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00