En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Santa Llogaia d'Àlguema

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Juan García Blaisa 91 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Caniles i vivia a Figueres. Vidu de Brígida Oliva Domene. Enterrament, avui, a 2/4 d'11 del matí, al cementiri de Figueres.
Narcís Calvet Bonet 74 Fontcoberta 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 74 anys. Vivia a Fontcoberta. Casat amb Montserrat Castell Vall i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, al tanatori de Girona.
Joan Marcó Ribas 65 Escala, l' 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 65 anys. Vivia a l' Escala. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l' Escala.
Manuel García Suárez 85 Roses 29/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Vivia a Roses. Deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori de Roses.
Marina Carretero Blanqué 91 Besalú 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Besalú. Vídua de Tomás Ruiz Serral. Exèquies, avui, a les 10 del matí, al cementiri de Besalú.