En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Maià de Montcal

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Joaquima Puixegut Surroca 94 Castellfollit de la Roca Ampliar informació(+)
Va morir als 94 anys. Era de Castellfollit de la Roca. Vídua de Pere Gallostra Danés i deixa una filla. Enterrament, avui, a les 10 del matí, al cementiri de Castellfollit de la Roca.
Carmen Florensa Miret 93 Figueres 03/12/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era natural de Lleida i vivia a Figueres. Vídua de Josep Cervera i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Sebastiàn González Galera 93 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Era natural de Villanueva del Arzobispo i vivia a Figueres. Vidu de Lucía Vélez Teruel i deixa dos fills. Incineració, avui, a les 4 de la tarda, al crematori de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Juan Genaro García Cabrera 62 Figueres 04/12/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 62 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Figueres. Casat amb Isabel Pacreu Pérez i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Josep Costa Pagès 77 Figueres 04/12/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 77 anys. Era natural de Siurana i vivia a Figueres. Casat amb Marta Canadell Jordà i deixa tres filles. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Maria Giró Jou 87 Vilamalla 03/12/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 87 anys. Era natural de Palau de Santa Eulàlia i vivia a Vilamalla. Vídua de Santiago Castillo Nogueras i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 12 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres. Posteriorment, serà incinerada al crematori de Funerària Vicens de Figueres.
Francisco Codina Feixas 93 Olot 04/12/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 93 anys. Era natural de Batet i vivia a Olot. Vidu de Magdalena Obrador Teixidor i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Paqui Castillo Molina 65 Sant Feliu de Pallerols 04/12/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 65 anys. Era natural de Linares i vivia a Sant Feliu de Pallerols. Casada amb Àngel Garcia Avilés i deixa dues filles. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d'Olot.