En record del nostre pare, Jordi Gironès i Pasolas

En record del nostre pare, Jordi Gironès i Pasolas

Voldria escriure alguna cosa que et fes emocionar si ho poguessis llegir, i penso que no seria gaire difícil, així que n’hi hauria prou amb unes paraules senzilles perquè et posessis a riure i els...

Recordant Joan Birba Rosell

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de L'Escala

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Juana Hernández Carrillo 59 Regencós 20/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 59 anys. Vivia a Regencós. Casada amb José Antonio Fernández Lozano i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Palafrugell.
Joaquim Sagué Prat 80 Roses 20/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 80 anys. Vivia a Roses. Casat amb Concepción Mach Batlle i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.
Manuela del Río Velasco 87 Port de la Selva, el 20/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 87 anys. Era natural d'Arahal i vivia al Port de la Selva. Vídua de Manuel Luna Vega i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia del Port de la Selva.
Enric Vidal Roura 87 Figueres 20/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Era de Figueres. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Juanita Cañado Martínez 85 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Era de Figueres. Vídua de Josep Rodríguez Sementé i deixa tres fills. Enterrament, avui, a les 5 de la tarda, al cementiri de Figueres.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00