M. Àngels Ribas i Ansaldo

A l’amic Joan Paulí

A l’amic Joan Paulí

Gran amic i millor persona. Fou un dels fundadors del Gremi de Promotors i Constructors d’Edificis de Girona i posteriorment president, durant quatre anys, d’aquesta entitat.Persona entranyable, dialogant...

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Gualta

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Miguel Pérez Ruiz 87 Calonge 21/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Era natural de Benamaurel i vivia a Calonge. Vidu de Piedad Lobo Expósito i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Quimeta Prats Pagès 89 Figueres 20/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 89 anys. Era natural de Fortià i vivia a Figueres. Vídua de Francisco Miquel Blanch i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.
Pere Casadevall Castañer 93 Girona 20/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 93 anys. Vivia a Girona. Vidu de Justa Salvat Duch i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 11 del matí, al tanatori de Girona.
Pepita Mayoral Belau 94 Girona 20/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 94 anys. Vivia a Girona. Vídua de Jordi Juandó Claramunt i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 6 de la tarda, al tanatori de Girona.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00