NOTA: En les necrològiques no apareix l’hora i el lloc de la cerimònia. No es faciliten seguint el consell del Departament de Salut de la Generalitat.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Figueres

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Sebastià Picamal Juanola 53 Castelló d'Empúries 04/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 53 anys. Era natural de Sant Jordi Desvalls. Solter. Exèquies, demà, a 2/4 d'11 del matí, a l'església parroquial de Castelló d'Empúries.
Narcís Carré Vicens 89 Sant Miquel de Fluvià 03/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Era natural de Camallera. Casat amb Pilar Serra Maureta i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Miquel de Fluvià.
Maria Gost Vivé 86 Sant Pere Pescador 03/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dimarts passat, als 86 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Sant Pere Pescador. Casada amb Nemesi i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a l'església parroquial de Sant Pere Pescador.
Olga Tramunt Albert 65 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir ahir, dijous, dia 2 de juliol, a l'edat de 65 anys. Era de Llançà. Deixa tres fills. Incineració, avui, divendres, dia 3 de juliol, en la intimitat de la familiar.