Recordant Nuri Yglesias Cruz

Recordant Nuri Yglesias Cruz

Aahir a la tarda em va arribar la noticia del traspàs de la Sra. Nuri Yglesias Cruz, ànima junt amb el seu marit, el Sr. Miquel Mascort de la Galeria d’Art“ El Claustre, del carrer Nou de Girona....

A reveure, Francesc Rico Bosch (Paco)

A reveure, Francesc Rico Bosch (Paco)

Estem a juliol i des del març vivim moments molt difícils, hem perdut molts amics que ni tan sols ens en hem assabentat pel tema del confinament i el nostre dia a dia ja no serà mai més el mateix.Però...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Canet d'Adri

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Ana Bermúdez Gómez 94 Girona 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 94 anys. Vivia a Girona. Vídua de Candelario Espada Aragón i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Quimet Rovira Planas 85 Sils 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 85 anys. Vivia a Sils. Casat amb M. Carmen Ramírez Sánchez i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Oliva Bernal García 83 Anglès 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Vivia a Santa Coloma de Farners. Vídua d'Andrés Expósito Moyano i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia d'Anglès.
Miquel Turon Ribot 87 Cassà de la Selva 16/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Vivia a Cassà de la Selva. Vidu de Montserrat Codina Costa i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.
Pere Grabalosa Arnau 93 Planes d'Hostoles, les 15/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 93 anys. Era de les Planes d'Hostoles. Casat amb Pilar Janoher Carreras i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cristòfol de les Planes d'Hostoles.