En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Beuda

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Rafael Arregui Fernández 77 Banyoles 26/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 77 anys. Vivia a Banyoles. Casat amb Ana María Simón Ramírez i deixa sis fills. Exèquies, demà passat, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori de Banyoles.
Francisco Madern Cufí 83 Vilatenim (Figueres) 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Era natural de Sant Llorenç de la Muga i vivia a Vilatenim. Casat amb Carme Subirà Soler i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Antònia Puigdemont Rost 78 Fontcoberta 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 78 anys. Vivia a Fontcoberta. Vídua de Martí Muriscot Masos i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Fontcoberta.
Maria Rosa Suñer Suñer 88 Figueres 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era natural d'Avinyonet de Puigventós i vivia a Figueres. Vídua de Pelayo Romans Jordà i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Jordi Riera Sorribas 86 Figueres 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Era natural de Cornellà de Llobregat i vivia a Figueres. Casat amb Carme Daviu Batlle i deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
Enrique Molina Saura 86 Figueres 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Era natural de Sagunt i vivia a Figueres. Vidu de María del Carmen Clemente Rubio i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Carme Heras Soler 72 Masarac 25/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 72 anys. Era natural de Sant Pere Pescador i vivia a Masarac. Casada amb Pere Hortensi i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.