El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a El Voló

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols, però sense precipitació

El cel estarà poc o mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts i alguns de mitjans. Al final del dia la nuvolositat començarà a minvar. No s’esperen precipitacions. La temperatura mínima baixarà lleugerament, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més alta, sobretot al nord-est. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, tot i que es formarà alguna boirina local a l’interior del nord-est de matinada. Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i variable, amb terral al litoral. La resta de la jornada bufarà el vent de component sud i oest al litoral entre fluix i moderat amb alguns cops forts i de component oest fluix o moderat a l’interior.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava; maror amb àrees de marejol a la costa central, i marejol a la costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A la tarda augmentarà la nuvolositat i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a qualsevol punt. Les temperatures pujaran lleugerament en general, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET