El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vic

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Pluja forta Ennuvolat Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 30509545020
Cota de neu (m) 200020001400140002400
T. màxima (ºC) 10101091113
T. mínima (ºC) 224203
Vent 10 km/h O 10 km/h SO 10 km/h O 20 km/h NE 0 km/h C 15 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures una mica més baixes

Cel poc ennuvolat per franges de núvols alts i prims fins al vespre; a darrere hora del dia també n’arribaran de mitjans per l’oest del territori. A més hi haurà intervals de núvols baixos fins a migdia a punts de la depressió Central, sector central del litoral i prelitoral i valls del Prepirineu. No es descarta algun plugim aïllat i minso de matinada al litoral i prelitoral. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, tot i que a les Terres de l’Ebre i a l’Empordà, el descens serà moderat i puntualment acusat. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima serà semblant en general, tot i que serà més baixa al nord de la depressió Central i valls del Prepirineu.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i marejol a la resta de la zona marítima.

Demà: La nuvolositat es trencarà durant el matí i el cel quedarà serè o poc ennuvolat fins a primera hora de la tarda. A partir de llavors, creixerà la nuvolositat i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Les temperatures seran similars.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET