El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vallirana

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Núvols alts Sol
Prob. precip. (%) 0004550
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 282828293031
T. mínima (ºC) 141415161616
Vent 15 km/h SO 10 km/h SO 20 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h S 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor més intensa

Fins al migdia creuaran el cel bandes de núvols alts i mitjans, que seran més compactes i abundants fins a mig matí al quadrant nord-oest. La resta del dia el cel estarà serè, tot i que durant la tarda creixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts de muntanya i n’arribaran pel terç oest. Independentment, hi haurà algun estrat baix al litoral, sobretot al sud i preferentment al matí i de nou a la nit. Temperatura mínima lleugerament o moderadament superior. La màxima es mantindrà similar al litoral, mentre que a la resta pujarà lleugerament, especialment al nord de Ponent i a l’extrem nord-est.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims. A partir de la tarda arribaran i es formaran alguns intervals de núvols a l’extrem oest del país i al quadrant nord-oest. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral sud, preferentment fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre. Temperatura mínima lleugerament més baixa i màxima sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET