El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Torelló

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Núvols alts Pluja forta Pluja forta Pluja forta Pluja forta Pluja Clarianes
Prob. precip. (%) 01001001001008020
Cota de neu (m) 0190020001800180019001900
T. màxima (ºC) 12131412121315
T. mínima (ºC) 1257754
Vent 5 km/h NO 0 km/h C 10 km/h N 15 km/h NE 20 km/h E 15 km/h NE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel enteranyinat

Cel enteranyinat tota la jornada pel pas de núvols alts i prims i alguns de mitjans. Per altra banda, al llarg de la tarda arribaran núvols baixos pel litoral i el prelitoral, i és probable que n’arribin també a punts de la depressió Central a partir del vespre. A banda, a Ponent i a l’interior de la vall de l’Ebre hi haurà alguns estrats baixos fins a mig matí. Al final de la jornada no es descarta alguna precipitació aïllada, feble i minsa a punts del litoral. Temperatura mínima lleugerament més alta en general, amb inversió tèrmica matinal, i màxima lleugerament més alta.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Cel entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat més trencada al terç sud i amb estones de cel cobert al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu a partir de la tarda. S’espera precipitació feble o localment moderada al litoral i prelitoral, tret del terç sud, on no se’n descarta de cara al final del dia. A més, n’és possible a d’altres punts de l’interior. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta i la màxima baixarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET