El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Terrades

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja i clarianes Plugims Pluja i clarianes Plugims Pluja i clarianes Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 60807560803020
Cota de neu (m) 0027002700000
T. màxima (ºC) 29293030272630
T. mínima (ºC) 19191917171617
Vent 25 km/h N 5 km/h NE 10 km/h N 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h N 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè, amb nuvolades al Pirineu

Cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir del migdia creixeran nuvolades en punts del Pirineu, del Prepirineu i de la resta del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, hi haurà núvols baixos al vessant nord del Pirineu fins al migdia. Al matí són possibles algunes precipitacions febles i minses al vessant nord del Pirineu. A partir d’aleshores s’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, sobretot al seu sector oriental, i a l’interior del quadrant nord-est. Temperatura mínima lleugerament més baixa, tret del litoral, on serà similar o lleugerament més alta. La màxima serà similar o lleugerament més baixa.

La mar: Maror a la Costa Brava i maror amb àrees de marejol a la resta.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat, amb intervals de núvols baixos al quadrant nord-est. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a la Serralada Transversal, on s’esperen xàfecs entre febles i moderats. Temperatura lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima, si bé la màxima serà una mica més baixa a les Terres de l’Ebre.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET