El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tàrrega

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00500030
Cota de neu (m) 0000001700
T. màxima (ºC) 18191614151819
T. mínima (ºC) 3444145
Vent 10 km/h O 10 km/h O 15 km/h O 40 km/h O 20 km/h O 10 km/h O 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada tranquil·la

Serà una jornada sense canvis i molt tranquil·la. Hi haurà al llarg del dia un predomini general de cel serè. Malgrat això, fins a l’inici del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos en punts del litoral persistents fins al migdia a l’extrem sud. Les temperatures mínima i màxima seran lleugerament més altes, i hi haurà una notable inversió tèrmica matinal. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, localment regular en punts del litoral fins a primera hora del matí. Fins a l’inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà fluix amb cops moderats, de component oest a l’interior i de component sud i oest al litoral, on bufarà més reforçat, amb algun cop fort a la tarda al litoral central.

La mar: Hi haurà marejol al llarg de la zona litoral.

Demà: Continuarem amb una jornada sense canvis amb predomini del cel serè en general, tot i que al final del dia és possible la formació d’algun núvol baix en punts del litoral. La temperatura es mantindrà similar.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET