El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarragona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Clarianes Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 19171619202423
T. mínima (ºC) 78766610
Vent 10 km/h E 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 5 km/h S 30 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient càlid

Cel serè o poc ennuvolat arreu fins al final de la tarda. A partir de llavors arribaran núvols baixos al quadrant nord-est i a altres punts del litoral i el prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat i que al final del dia s’estendran a altres punts de la meitat est. Temperatura mínima lleugerament superior i màxima similar o lleugerament més baixa. No es descarta la formació d’algun banc de boirina i boira matinal a fondalades de l’interior del país. El vent bufarà fluix i de direcció variable arreu, amb terral al litoral i amb intervals de calma a l’interior.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava, de marejol a maror a la costa central i marejol a la Costa Daurada.

Demà: De matinada, cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert, per intervals de núvols baixos. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà d’est a oest i el cel quedarà serè o poc ennuvolat arreu. A banda, a partir del migdia hi haurà alguns núvols d’evolució al Prepirineu i al prelitoral. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i màxima lleugerament més baixa, si bé localment el descens serà moderat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET