El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarragona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Pluja forta Plugims Plugims Pluja Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 10090607500
Cota de neu (m) 001400000
T. màxima (ºC) 191919202321
T. mínima (ºC) 131211131010
Vent 20 km/h N 10 km/h S 20 km/h S 15 km/h S 20 km/h O 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Vent fort i precipitacions disperses

Continuarà el cel entre mig i molt ennuvolat en general durant la primera meitat del dia, sobretot en punts del litoral i el prelitoral, on el cel estarà cobert. Al llarg de la tarda, la nuvolositat augmentarà progressivament i al final del dia quedarà molt ennuvolat o cobert arreu. Al matí s’esperen precipitacions en punts del Pirineu, Prepirineu, litoral i prelitoral i a la tarda també s’estendran a altres punts, sobretot a la meitat oest i altres punts del terç nord. Al final del dia les precipitacions es faran més extenses al nord-est. Seran febles i disperses, acumularan quantitats entre minses i poc abundants i poden anar acompanyades de fang. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, sobretot al litoral, i la màxima serà similar o una mica més baixa. Vent de component est, entre fluix i moderat, amb cops forts.

La mar: De forta maror a maregassa en tota la zona marítima.

Demà: Cel cobert o molt ennuvolat en general, amb núvols menys abundants al terç sud a partir de mig matí. La temperatura mínima serà semblant i la màxima, lleugerament més alta, sobretot al terç sud i a ponent.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET