El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Sadurní d'Anoia

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja forta Pluja forta Ennuvolat Sol Clarianes Pluja Ennuvolat
Prob. precip. (%) 10090250105535
Cota de neu (m) 0170015000130021002200
T. màxima (ºC) 13171819191919
T. mínima (ºC) 8745578
Vent 30 km/h NE 15 km/h E 15 km/h NO 15 km/h S 15 km/h SE 10 km/h SE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluges generalitzades

Cel molt ennuvolat o cobert en general. S’espera precipitació al litoral, prelitoral i la resta de la meitat est, i és probable de forma dispersa a la resta del país, sobretot en zones de muntanya. Serà d’intensitat entre feble i moderada, localment amb tempesta al litoral fins al migdia, sobretot al sector sud. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.600 metres, localment més baixa a l’interior del quadrant nord-est. A l’extrem sud del país i en punts del quadrant nord-est es podran acumular quantitats de precipitació molt abundants o extremament abundants en tot l’episodi. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, mentre que la màxima quedarà semblant o baixarà lleugerament.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a tota la zona marítima.

Demà: Cel molt ennuvolat o cobert en general. Al final del dia la nuvolositat minvarà a la meitat est. S’espera precipitació a qualsevol indret, sobretot al litoral i prelitoral. A partir del vespre minvarà en general i es restringirà al terç sud. La cota de neu voltarà els 1.600 metres. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET