El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Celoni

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 405155203025
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 30313132313130
T. mínima (ºC) 18171818181818
Vent 20 km/h NE 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h SE 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ennuvolat i risc de ruixats

Al matí el cel estarà cobert al quadrant nord-oest. A la resta, cel molt ennuvolat en general amb el creixement de nuvolades fins a mitja tarda, amb tendència a minvar la nuvolositat a partir de llavors. Al vespre s’obriran clarianes per l’oest. S’esperen ruixats i xàfecs al quadrant nord-oest i altres punts del terç oest que a partir del migdia també afectaran altres punts del territori, si bé al litoral i prelitoral nord i al litoral central la precipitació serà menys probable i més aïllada. A partir del vespre la precipitació tendirà a minvar. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa.

La mar: De maror a forta maror amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al terç sud, i al centre de la jornada creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que a la tarda deixaran el cel localment molt ennuvolat. Temperatura mínima en lleuger descens i màxima en ascens lleuger en general i localment moderat al terç oest.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET