El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Salou

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Clarianes Plugims Pluja Pluja forta Pluja forta Clarianes
Prob. precip. (%) 051009510010030
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 17171817161718
T. mínima (ºC) 88121312118
Vent 10 km/h SO 10 km/h SO 5 km/h S 15 km/h NE 20 km/h E 15 km/h NE 10 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Sense canvis

Ens mantindrem amb aquest cel serè en general, si bé a partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols alts per l’oest del territori. Per altra banda, també hi haurà alguns estrats baixos fins a migdia en punts de Ponent i l’interior de la vall de l’Ebre, així com en punts del litoral sud fins a mig matí. Al final del dia es formaran alguns núvols baixos al litoral nord. En cap cas s’esperen precipitacions. Pel que fa a la temperatura mínima, serà similar, si bé localment al litoral serà un pèl més alta, amb una notable inversió tèrmica matinal. La temperatura màxima tampoc variarà respecte a la de la jornada anterior. El vent bufarà de components sud i oest fluix amb cops moderats al litoral. A la resta del país, el vent serà fluix i variable, amb predomini del sud i oest.

La mar: Hi haurà maror amb alguna franja de marejol a la Costa Daurada i maror a la resta.

Demà: Cel enteranyinat tota la jornada pel pas de núvols alts i prims i alguns de mitjans. Per altra banda, hi haurà alguns núvols baixos a la meitat sud del litoral durant el matí, mentre que al llarg de la tarda s’estendran a la resta del litoral.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET