El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Rubió

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Plugims Clarianes Clarianes Pluja forta Pluja Pluja
Prob. precip. (%) 10005609555
Cota de neu (m) 220000220018001400
T. màxima (ºC) 14121211139
T. mínima (ºC) 676473
Vent 70 km/h O 40 km/h NO 25 km/h O 10 km/h E 30 km/h S 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Vent amb ratxes fortes o molt fortes

Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà restringida al Pirineu i al Prepirineu occidental, sobretot al vessant nord, on estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia. A la resta l’ambient serà assolellat. S’espera precipitació continuada a l’extrem nord del Pirineu, d’intensitat feble o moderada. S’acumularan quantitats entre abundants i molt abundants. La cota de neu voltarà els 2.200 metres. Temperatura entre moderadament i notablement més alta. El vent bufarà de component oest moderat amb ratxes fortes o molt fortes.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a la Costa Brava i la costa central i forta maror amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, tot i que a la tarda augmentaran els núvols al quadrant nord-oest. Amb tot, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat tot el dia. A l’inici de la matinada és possible precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu. Temperatura, tant la mínima com la màxima, lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET