El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Reus

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 25150202500
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 25262727232425
T. mínima (ºC) 13121312111012
Vent 15 km/h NO 25 km/h NO 15 km/h O 20 km/h O 15 km/h E 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats irregulars

El dia començarà amb el cel molt ennuvolat o cobert en general, tot i que amb el pas de les hores la nuvolositat s’anirà fent menys compacta. També s’espera el creixement de nuvolades a partir del migdia que avançaran de nord a sud. Independentment, el vessant nord del Pirineu romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada. Fins a mig matí s’espera precipitació en qualsevol punt. A partir del migdia també s’esperen ruixats en punts de la meitat nord que durant la tarda aniran baixant de latitud. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa i la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A partir de llavors, creixeran nuvolades en punts de muntanya de la meitat nord. Al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert. És probable algun ruixat irregular al sector central litoral i prelitoral. Al vessant nord del Pirineu s’espera precipitació fins al migdia. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament i la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET