El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Prats i Sansor

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Plugims Clarianes Sol Pluja i clarianes Pluja i clarianes Pluja forta Neu
Prob. precip. (%) 8500758510085
Cota de neu (m) 0001300160012001200
T. màxima (ºC) 10898867
T. mínima (ºC) -1-5-5-4-20-2
Vent 25 km/h NE 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h O 5 km/h O 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures a l’alça

Serà una jornada tranquil·la amb cel serè o poc ennuvolat en general per alguns núvols alts i mitjans, si bé al nord-est, els núvols seran més compactes i abundants fins a mitja tarda. Malgrat tot, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert al llarg de la jornada i podria deixar-se escapar alguna precipitació minsa. A banda, a la nit es formaran alguns estrats baixos al nord de la depressió central, al litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. Les temperatures mínimes i màximes seran entre lleugerament i moderadament més altes, sobretot a la depressió central. Pel que fa al vent, serà de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts a la meitat sud del territori, i amb cops molt forts a les Terres de l’Ebre, a l’Alt Empordà i en zones elevades del Pirineu.

La mar: Hi haurà entre maror i marejol al llarg del litoral català.

Demà: En general el cel estarà mig i puntualment molt ennuvolat per núvols baixos, amb nuvolositat més compacta al sector central del litoral i prelitoral. Les temperatures descendiran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET