El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Peralada

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Clarianes Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 00051540
Cota de neu (m) 000029002800
T. màxima (ºC) 212323242324
T. mínima (ºC) 91012131415
Vent 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h SE 10 km/h S 5 km/h S 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i estrats baixos a Ponent. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i alhora arribaran núvols alts i mitjans a l’oest del territori. A banda, a partir de la tarda quedarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu per nuvolositat de retenció. A partir de la tarda s’espera precipitació intermitent al vessant nord del Pirineu. La cota de neu pujarà dels 2.200 als 2.400 metres. La temperatura mínima baixarà lleugerament, si bé de manera local el descens serà moderat a l’interior, i la màxima quedarà semblant o lleugerament més alta.

La mar: Forta maror amb àrees de maror a la Costa Brava i de forta maror a maror a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts al matí. A banda, de matinada estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu i s’hi espera precipitació intermitent, feble i minsa. La temperatura mínima quedarà similar o lleugerament més alta als dos extrems del territori, mentre que la màxima pujarà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET