El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Palau-saverdera

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Clarianes Sol Sol Plugims Pluja i clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000558015
Cota de neu (m) 0001700700900
T. màxima (ºC) 161918181215
T. mínima (ºC) 677975
Vent 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h SE 20 km/h NE 35 km/h NO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols baixos a la costa

Cel serè en general, amb alguns núvols alts sobretot fins al migdia. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al nord del litoral central, si bé a partir de mitja tarda se’n formaran de nou i seran més extensos. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta a zones elevades. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima serà lleugerament més alta a l’interior i semblant al litoral. El vent bufarà fluix i variable amb predomini del terral al litoral al principi i al final del dia. La resta de la jornada el vent serà fluix.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Predomini del cel serè en general. Malgrat això, fins a l’inici del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Fins a l’inici del matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. La resta de la jornada bufarà fluix amb cops moderats.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET