El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Olost

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Clarianes Clarianes Pluja forta Pluja Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 303535100854015
Cota de neu (m) 0240002200240026000
T. màxima (ºC) 22232517192424
T. mínima (ºC) 577111088
Vent 15 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h SO 0 km/h C 10 km/h O 0 km/h C 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Sol al matí i xàfecs a la tarda

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims al llarg de la jornada. A banda, creixeran nuvolades en punts de muntanya, sobretot del Pirineu, Prepirineu i l’interior del quadrant nord-est, i durant la tarda quedarà molt ennuvolat o cobert en aquests sectors i àrees properes. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat a partir de mitja tarda. A partir del migdia s’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est, que són probables i poden ser més aïllats en altres punts del prelitoral. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector oriental, que durant la tarda afectaran zones properes. En aquests sectors tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. Durant la tarda és probable algun ruixat feble, aïllat i minso al Pirineu Oriental. Temperatures lleugerament més altes.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET