El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Marqueixanes

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Vent amb ratxes fortes o molt fortes

Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà restringida al Pirineu i al Prepirineu occidental, sobretot al vessant nord, on estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia. A la resta l’ambient serà assolellat. S’espera precipitació continuada a l’extrem nord del Pirineu, d’intensitat feble o moderada. S’acumularan quantitats entre abundants i molt abundants. La cota de neu voltarà els 2.200 metres. Temperatura entre moderadament i notablement més alta. El vent bufarà de component oest moderat amb ratxes fortes o molt fortes.

La mar: Forta maror amb àrees de maregassa a la Costa Brava i la costa central i forta maror amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, tot i que a la tarda augmentaran els núvols al quadrant nord-oest. Amb tot, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat tot el dia. A l’inici de la matinada és possible precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu. Temperatura, tant la mínima com la màxima, lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET