El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Madremanya

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Pluja Pluja Clarianes Ennuvolat Pluja Pluja i clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100100020908025
Cota de neu (m) 2400240002600230021002300
T. màxima (ºC) 21242526212124
T. mínima (ºC) 13121413131211
Vent 15 km/h SO 20 km/h N 25 km/h N 5 km/h S 5 km/h E 10 km/h S 10 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluja i descens de la temperatura

Cel molt ennuvolat o cobert amb creixement de nuvolades. Malgrat tot, s’obriran algunes clarianes transitòries durant les hores centrals del dia, sobretot a la meitat sud i a Ponent. S’espera precipitació que avançarà d’oest a est i acabarà afectant qualsevol punt durant el matí. A partir del migdia s’esperen xàfecs de distribució irregular. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i la majoria de valors es donaran al vespre. La màxima serà entre moderadament i notablement més baixa. En alguns indrets les temperatures podrien baixar fins a 10 graus.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Molt ennuvolat en general, amb el creixement de nuvolades al centre del dia i amb més clarianes al l’oest al matí. Al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia. S’esperen ruixats de distribució irregular i d’intensitat entre feble i moderada, sobretot durant les hores centrals del dia, menys probables a l’oest. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima pujarà lleugerament o moderadament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET