El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a El Cogul

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja i clarianes Plugims Clarianes Clarianes Clarianes Pluja Plugims
Prob. precip. (%) 1009505259050
Cota de neu (m) 1300220000200018001400
T. màxima (ºC) 11171514151611
T. mínima (ºC) 6885585
Vent 25 km/h O 50 km/h O 20 km/h O 10 km/h O 5 km/h E 10 km/h SO 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nevades abundants al Pirineu

Al matí el cel estarà mig o molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A la tarda la nuvolositat augmentarà i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert o molt ennuvolat durant tot el dia. S’espera precipitació abundant al vessant nord del Pirineu al llarg de tot el dia, amb la cota de neu al voltant dels 1.200 metres. A la tarda també s’espera precipitació a la meitat oest i de manera més dispersa a la resta del territori. La temperatura mínima serà semblant al Pirineu i entre lleugerament i moderadament més alta a la resta del país. La màxima serà similar o lleugerament més baixa.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava i la costa central i maror amb àrees de forta maror a la Costa Daurada.

Demà: De matinada estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà restringida al Pirineu i el Prepirineu occidental. S’espera precipitació a l’extrem nord del Pirineu d’intensitat feble o moderada, amb la cota de neu al voltant dels 2.200 metres.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET