El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Ceret

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient més fred

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, sobretot a partir de mitja tarda. Tot i això, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot fins a mig matí. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament i la màxima serà similar o lleugerament més baixa. Glaçarà en moltes comarques. Bufarà tramuntana a l’Empordà entre feble i moderada amb cops forts i alguns de molt forts al nord del cap de Creus al començament del dia, però minvarà al llarg del dia. A les terres de l’Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins a mitja tarda, amb cops forts al matí.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava, marejol a la costa central i marejol amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt durant la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. Temperatura mínima lleugerament més alta a l’interior i lleugerament més baixa a la resta. La màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET