El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Canet de Rosselló

Lamentablement no disposem de les dades. Disculpeu les molèsties.

El temps d'avui

Núvols abundants, sobretot al matí

El cel estarà molt ennuvolat al llarg del dia, sobretot a l’oest del territori i al matí. Els núvols baixos també deixaran el cel cobert al vessant nord del Pirineu, on hi haurà precipitacions tot el dia, i molt ennuvolat al quadrant nord-est a partir del final del matí, mentre que tendiran a obrir-se clarianes a la resta de nord a sud. S’espera alguna precipitació a la meitat oest al matí, i a partir del migdia es restringiran al voltant del massís dels Ports i n’apareixeran al quadrant nord-est. Al terç nord la cota de neu passarà dels 1.200 als 800 al vespre. La temperatura mínima serà semblant mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Bufarà vent de component nord i oest, entre fluix i moderat, tot i que fins a mig matí hi haurà cops forts a la meitat sud del territori i a cotes elevades.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava; maror amb àrees de forta maror a la costa central, i maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel molt ennuvolat al sector central del litoral i el prelitoral, on són possibles alguns ruixats aïllats i febles fins al migdia. Temperatures semblants o lleugerament més baixes.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET