El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Campdevànol

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Clarianes Pluja Plugims Plugims Pluja Clarianes
Prob. precip. (%) 025100609510030
Cota de neu (m) 0220018001800210018001200
T. màxima (ºC) 14131212141212
T. mínima (ºC) 3463411
Vent 5 km/h S 0 km/h C 10 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h SO 15 km/h SO 10 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada tranquil·la

Durant la jornada d’avui hi haurà cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, sobretot a partir de la tarda. Independentment, fins a darrera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos en punts de l’altiplà central, i per altra banda, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al litoral sud. No s’espera precipitació. La temperatura mínima entrarà en un descens lleuger o puntualment moderat, i la màxima es mantindrà similar. La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, amb alguns bancs de boira matinal al nord i est de la depressió central. En conjunt bufarà vent de component oest fins a mig matí i de component sud i oest a partir de llavors. En general serà d’intensitat fluix i moderat, més reforçat a la tarda a la costa central i al sud de la Costa Brava amb algun cop fort.

La mar: Hi haurà entre maror i marejol al llarg de la zona litoral.

Demà: Tindrem una jornada més ennuvolada. Al litoral i prelitoral el cel es mantindrà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al llarg del dia. A la resta el cel estarà enteranyinat fins al migdia. A partir de llavors augmentarà la nuvolositat arreu del país.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET