El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Calles

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Sol Sol Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 19201820222524
T. mínima (ºC) 7655669
Vent 10 km/h E 5 km/h E 15 km/h E 10 km/h SE 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient més fred

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims, sobretot a partir de mitja tarda. Tot i això, al quadrant nord-est hi haurà alguns intervals de núvols baixos, sobretot fins a mig matí. La temperatura mínima baixarà entre lleugerament i moderadament i la màxima serà similar o lleugerament més baixa. Glaçarà en moltes comarques. Bufarà tramuntana a l’Empordà entre feble i moderada amb cops forts i alguns de molt forts al nord del cap de Creus al començament del dia, però minvarà al llarg del dia. A les terres de l’Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins a mitja tarda, amb cops forts al matí.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava, marejol a la costa central i marejol amb àrees de maror a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat per algun núvol alt durant la primera meitat del dia. A partir de mitja tarda es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. Temperatura mínima lleugerament més alta a l’interior i lleugerament més baixa a la resta. La màxima serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET