El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cabacés

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0055151025
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 34353737343535
T. mínima (ºC) 20222324242322
Vent 20 km/h SE 15 km/h S 15 km/h SE 0 km/h C 20 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè i més calor

Cel serè en general a tot el país, si bé es formaran núvols d’evolució diürna en punts de muntanya. A banda, de matinada hi haurà alguns núvols baixos en punts del sector central del litoral i prelitoral i de la Depressió Central, i al final del dia se’n formaran de manera local al litoral i prelitoral. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà entre lleugerament i moderadament més alta. Vent de component sud fluix en general, amb cops moderats al litoral i prelitoral sud i central i algun de fort en punts de la vall de l’Ebre.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà; Cel serè en general, si bé es formaran algunes nuvolades en punts de muntanya a partir del migdia. A més, al final del dia en podran arribar a punts del terç oest. A banda, de matinada hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i al final del dia se’n formaran a punts del litoral, sobretot al sud de la zona. S’esperen ruixats en punts del Pirineu, sobretot a sector occidental, a partir del migdia. Temperatura, tant mínima com màxima, entre lleugerament i moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET