El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Besalú

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja forta Pluja forta Clarianes Ennuvolat Plugims Clarianes Pluja
Prob. precip. (%) 100902535752560
Cota de neu (m) 080080090011009001400
T. màxima (ºC) 12111213131415
T. mínima (ºC) 20001-21
Vent 5 km/h SE 5 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h NE 0 km/h C 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més fred i neu al Pirineu

Fins a mig matí el cel romandrà molt ennuvolat, puntualment cobert, amb nuvolositat més compacta a la meitat oest. A partir de llavors la nuvolositat es farà menys espessa i abundant i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat, tot i que al quadrant nord-est creixeran nuvolades. Al matí s’espera precipitació a la meitat oest i al litoral i prelitoral i és possible a la resta del país. Durant la resta del dia serà més probable a l’interior del quadrant nord-est. La cota de neu pot baixar fins i tot per sota de 1.000 metres. Les temperatures, tant les mínimes com les màximes, seran més baixes.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: Fins al migdia estarà entre mig i molt ennuvolat, amb núvols que circularan d’oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i es restringirà al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. Són probables algunes precipitacions al terç nord i a la resta del quadrant nord-est, sobretot al matí. Seran febles i s’acumularan quantitats minses o poc abundants. Temperatures lleugerament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET