El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Berga

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Clarianes Pluja Pluja Ennuvolat Ennuvolat Ennuvolat
Prob. precip. (%) 007580152030
Cota de neu (m) 0019002000180017001600
T. màxima (ºC) 16151211161616
T. mínima (ºC) 3358666
Vent 20 km/h S 15 km/h S 5 km/h SO 0 km/h C 10 km/h SE 0 km/h C 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Dia assolellat

Cel serè o poc ennuvolat, amb només algun núvol d’evolució diürna durant les hores centrals del dia a diversos punts de muntanya. A partir de mitja tarda es formaran intervals de núvols baixos a punts del Pirineu, Prepirineu i del litoral i prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o lleugerament més alta.

La mar: Marejol amb alguna àrea de maror a la Costa Brava i marejol a la costa central i la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la meitat sud del territori que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, des de darrera hora del matí arribaran alguns núvols alts i mitjans per l’oest que a la meitat oest del país deixaran el cel mig ennuvolat. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET