El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Sol Ennuvolat Clarianes Pluja Pluja Clarianes
Prob. precip. (%) 3552040907525
Cota de neu (m) 0011001200160017001900
T. màxima (ºC) 14131416151420
T. mínima (ºC) 754771112
Vent 10 km/h NE 5 km/h NO 0 km/h C 10 km/h O 0 km/h C 25 km/h NO 15 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Algun ruixat al litoral central

Cel molt ennuvolat o cobert de matinada i entre mig i molt ennuvolat durant el matí. A partir del migdia la nuvolositat minvarà progressivament de nord a sud i el cel tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general, malgrat que a punts de l’altiplà central i al vessant nord del Pirineu persistiran alguns estrats baixos que deixaran el cel mig ennuvolat. A la tarda no es descarta algun ruixat local i feble al sector central del litoral. La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament a la meitat est del territori, baixarà lleugerament a la meitat sud del litoral i del prelitoral i es mantindrà similar a la resta del país. La màxima experimentarà un descens lleuger en general.

La mar: De maror a forta maror a la Costa Brava i maror a la resta.

Demà: Predomini del cel serè o poc ennuvolat en general. A partir del migdia arribaran alguns núvols alts per l’oest del país. Independentment, hi haurà algun núvol baix aïllat al litoral i a punts de l’interior del quadrant nord-est. Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat i màxima semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET