El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Pluja Plugims Clarianes Clarianes Pluja Neu Pluja forta
Prob. precip. (%) 90503555510085
Cota de neu (m) 50050070006000200
T. màxima (ºC) 111213151077
T. mínima (ºC) 5546643
Vent 5 km/h SE 15 km/h SO 0 km/h C 5 km/h O 15 km/h E 0 km/h C 20 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augment de la nuvolositat a la tarda

Fins al migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en general. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est i a la resta del litoral i prelitoral central, tant pel creixement de nuvolades com per l’arribada de núvols alts i mitjans. En conjunt, el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment, estarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu. Són probables nevades febles minses al vessant nord del Pirineu. A la tarda s’esperen alguns ruixats aïllats al quadrant nord-est, d’intensitat feble o localment moderada, amb una cota de neu al voltant dels 400 metres. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes, amb glaçades generalitzades a l’interior.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i maror a la resta de la zona marítima.

Demà: Entre mig i molt ennuvolat durant tot el dia a la meitat est i a la resta del litoral i el prelitoral central, amb creixement de nuvolades a la tarda que deixaran el cel a estones cobert. A la resta del país estarà serè o poc ennuvolat. Són probables alguns ruixats aïllats en punts del quadrant nord-est. Temperatura mínima més baixa i màxima sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET