El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Ennuvolat Plugims Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 59520104500
Cota de neu (m) 0110014002000150000
T. màxima (ºC) 17111316171414
T. mínima (ºC) 107511986
Vent 20 km/h O 5 km/h NE 15 km/h O 15 km/h O 10 km/h O 30 km/h NO 20 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cops forts de vent fins al migdia

Cel molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda, quan s’anirà aclarint d’oest a est, tot i que quedaran restes de núvols al terç nord del territori. S’esperen precipitacions entre febles i moderades a qualsevol punt fins al migdia; a partir de llavors i fins a mitja tarda, són probables de disperses al terç nord. Acumularan quantitats poc abundants en general, tot i que seran minses a l’extrem nord-est i abundants al Pirineu i Prepirineu. La cota de neu començarà als 1.800 metres i baixarà fins als 1.600, tot i que descendirà fins als 1.400 a la meitat oest. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es donarà al final del dia. La màxima baixarà lleugerament a la meitat oest, i a la resta serà similar. Fins al migdia, bufarà vent de component sud entre fluix i moderat amb cops forts o molt forts. A partir de la tarda afluixarà.

La mar: De forta maror a mar brava amb àrees de maregassa a la Costa Brava. De mar brava a maregassa a la costa central, i maregassa amb àrees de forta maror a la costa Daurada.

Demà: Cel entre poc i mig ennuvolat en general. A partir de migdia, quedarà molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET