El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Plugims Plugims Clarianes Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 10010050515
Cota de neu (m) 260023000000
T. màxima (ºC) 242121222423
T. mínima (ºC) 151411111211
Vent 15 km/h SO 10 km/h O 10 km/h SO 5 km/h SO 5 km/h E 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatura màxima més alta

La nuvolositat anirà minvant ràpidament de matinada i al matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat per núvols alts. A partir de la tarda augmentarà la nuvolositat d’oest a est fins a quedar molt ennuvolat a la nit en general. Al vessant nord del Pirineu augmentaran els núvols a partir de mig matí, fins a deixar el cel cobert. S’esperen precipitacions al Pirineu a partir de la tarda, i al final del dia també descarregaran ruixats dispersos en punts de la meitat est i de la resta del sector central del litoral i el prelitoral. Seran d’intensitat entre feble i moderada i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. La temperatura mínima serà semblant o baixarà lleugerament, si bé a l’extrem nord-est el descens pot ser localment moderat. La màxima pujarà lleugerament o localment moderadament.

La mar: Maror amb àrees de marejol a la Costa Brava i a la costa central, i marejol a la costa Daurada.

Demà: Serè o poc ennuvolat al matí, malgrat que romandran alguns intervals de núvols a l’interior del quadrant nord-est, al nord de la costa central i al sud de la Cost Brava.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET