El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Amer

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Pluja forta Pluja forta Pluja Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 10010095200520
Cota de neu (m) 0150014001400001300
T. màxima (ºC) 13111118191918
T. mínima (ºC) 4653443
Vent 10 km/h E 20 km/h NE 20 km/h N 10 km/h S 10 km/h SE 15 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Neu per sota dels 400 metres a l’Ebre

Cel molt ennuvolat o cobert en general. Fins al migdia s’espera precipitació a qualsevol punt del territori, sobretot al terç sud i al Pirineu i Prepirineu. A partir de llavors es concentrarà en punts del litoral i prelitoral, sobretot al sector sud, i punts de la meitat est del territori. Serà d’intensitat entre feble i moderada. La cota de neu tendirà a pujar arreu entorn dels 1.600 metres, si bé fins a mig matí es mantindrà entorn dels 800 metres a punts del Pirineu i entorn dels 400 metres a les Terres de l’Ebre. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i la màxima serà lleugerament més baixa a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre, i pujarà lleugerament al litoral i prelitoral; a la resta, es mantindrà semblant.

La mar: De maror a forta maror a tota la zona marítima.

Demà: S’espera precipitació al litoral, prelitoral i resta de la meitat est, així com en altres punts del Pirineu i Prepirineu, i són probables a la resta del país fins al migdia. Serà d’intensitat entre feble i moderada. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima quedarà semblant o serà lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET