El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Aitona

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Ennuvolat Pluja forta Clarianes Clarianes Pluja Pluja
Prob. precip. (%) 010025510095
Cota de neu (m) 01000800013001700
T. màxima (ºC) 12912121014
T. mínima (ºC) 555358
Vent 30 km/h O 0 km/h C 30 km/h O 25 km/h O 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada ennuvolada

Durant la jornada d’avui el cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia, amb nuvolositat més trencada al nord del litoral central, si bé tendirà a minvar durant les hores centrals del dia. Malgrat tot, estarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu. Fins a mig matí s’espera precipitació feble al Pirineu amb una cota de neu entorn dels 800 metres, i no se’n descarta en altres punts del terç nord i oest. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé localment l’ascens serà moderat en punts del terç sud. Per la seva banda, la màxima serà semblant. Al llarg del dia el vent bufarà de component nord i oest, entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la meitat sud del país i durant les hores centrals del dia, quan localment bufarà amb cops molt forts.

La mar: Hi haurà maror a la Costa Brava i maror amb moments de forta maror a la resta.

Demà: A partir del final de la matinada s’espera precipitació al terç oest i, amb el pas de les hores, se n’espera en qualsevol punt del país, menys probable a l’extrem nord-est. La cota de neu se situarà entorn dels 800 metres a la meitat nord del país.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET