La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els pisos nous a Girona ciutat s’encareixen un 32%

girona

El Port de Barcelona guanya un 63% menys per la Covid

barcelona

Un jutjat admet el dret dels fixos discontinus a ser inclosos en un ERTO

lloret de mar

Entrada

Mil pimes inscrites al pla de viabilitat de Pimec i govern

barcelona

Reclamen al PSOE que reguli els lloguers

economia

Treball registra 156.166 peticions pels ajuts dels qui estan en ERTO

MC Mutual diu que aplica la llei en casos de Covid
SALUT

MC Mutual diu que aplica la llei en casos de Covid

economia

La Cambra reclama a l’Estat 2.600 milions