La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ORIOL AMAT
NOU DEGÀ DEL COL·LEGI D’ECONOMISTES

“El deute públic no és el problema ara; cal salvar les empreses”

BARCELONA

Foment veu “a tocar” la sortida de la crisi gràcies a les vacunes

barcelona

Els accidents laborals mortals pugen el 2020

barcelona

Brussel·les vol donar via lliure per gastar fins al 2023

Brussel·les
Demanen presó per agressions a ERC i CUP
Política

Demanen presó per agressions a ERC i CUP

Infraestructures

Obres a l’estació de Vacarisses

economia

Pimec demana una conselleria de Turisme

economia

Fira de Barcelona veu una “inflexió” a final de març

GM Food obre el seu 24è Gros Mercat, a Manresa

GIRONA