La Borsa
Més valors
Economia

Mas Marroch, dels Roca, obre amb les reserves plenes

Té ple els pròxims quinze dies i estarà obert en principi fins a l’octubre

Vol ser una “proposta assequible” que faci un viatge pels clàssics del Celler

Els germans Roca van obrir ahir al vespre el nou restaurant a l’àgora del Mas Marroch a Vilablareix. De moment, el restaurant ja té ple durant els quinze dies vinents, el màxim que permet el sistema de reserves. El sommelier d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, va explicar que es tracta “d’una proposta assequible”, amb l’objectiu de fer un viatge pel restaurant des de l’any 1986 al 2010: “Volem poder tornar a recordar els plats històrics del Celler, des del 1986 fins el 2010 i poder emmarcar-los en un espai obert, que respiri natura i que la natura entri a dins del plat”. Roca va assenyalar que el confinament els ha portat a “reflexionar” i a “passar el dol” del tancament del restaurant estel·lar, el Celler de Can Roca. Durant aquest procés de dol han reinventat l’espai del Mas Marroch per adaptar-lo a “la nova realitat”, però fer-ho amb “uns preus adaptats”. Per això presenten uns plats que no tenen “la feina d’orfebreria” que els planteja el Celler, però sí que “mantenen la seva força i actualitat” tot i el pas del temps. A més dels clàssics del Celler, hi ha un espai de brasa en què el client podrà menjar carn i peix fet al moment. A l’àgora no hi ha un menú amb un preu tancat i per això el preu del cobert dependrà de cada plat. N’hi ha que valen 9 euros i també n’hi ha que superen els 40. La mitjana, però, se situa entre els 15 i 20 euros per plat. Roca va insistir que, de moment, l’àgora del Mas Marroch estarà oberta fins a l’octubre, però no descarta que es mantingui obert més temps. Ha començat amb una capacitat de 50 persones. però es preveu que vagi creixent a mesura que la Regió Sanitària de Girona vagi superant les fases de desconfinament. Els tres germans preveuen ampliar la capacitat fins als 120 comensals

LA FRASE

“Volem poder tornar a recordar els plats històrics del Celler, des del 1986 fins al 2010, en un espai obert
Josep Roca
‘SOMMELIER’ CELLER DE CAN ROCA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La borsa espanyola puja l’1,49% i recupera els 7.000 punts pels bancs

Madrid

Les llotges de pescadors rebran 350.000 euros per pal·liar les pèrdues patides durant l’estat d’alarma per la Covid-19

barcelona

El Ministeri de Treball i els agents socials negocien un subsidi de 430 euros per a aturats sense prestació

Madrid

El cava, en un punt d’inflexió

vilafranca del penedès

Petit repunt del turisme

GIRONA

El cava i les DO Catalunya i Rosselló, protegides per la UE en el mercat xinès

Tòquio

La quota de mercat de les DO catalanes creix fins al 41,3%

Vilafranca del Penedès
JORDI MARTÍ
PRESIDENT DE LA TAULA GIRONINA DE TURISME

“Ens espera un gran repte”

Girona
Espai Gironès obté un certificat en seguretat
SALT

Espai Gironès obté un certificat en seguretat